Festival Kit

Vestimentație și accesorii

Zi:

Haine lejere, costum de baie (există două lacuri în care poți face baie) și loțiune de plajă.

Seara:

Pregătește-te pentru vreme capricioasă, pentru că te afli în munți la o altitudine de 1000 de metri. Hainele groase n-ar trebuie să lipsească din bagaje (hanorace, pulovere, jachete călduroase) dar nici cizmele de cauciuc, pelerina de ploaie, umbrela și orice accesoriu impermeabil.

Există o compatibilitate mare între locul festivalului și muzica pe care o reprezintă. Ambele te duc în afara zonei de confort, dar se spune că acolo se întâmplă lucrurile frumoase. Ca să te bucuri din plin de cele 5 zile de jazz, dar și de patrimoniul natural care merită explorat la maxim, iata ce trebuie să urmărești:

Pentru confort

Saltelele de neopren, scaunele de camping și alte dispozitive de șezut sunt permise în incinta festivalului. Campingul, cea mai populară metodă de cazare în zonă, poate fi o opțiune foarte bună pentru cei iubitori de natură. Elemente esențiale: izopren, sac de dormit, lanternă.

Electronice

Există un număr limitat de prize pentru încărcarea telefoanelor și a laptopurilor care pot fi folosite în măsura disponibilității. Nu uita aparatul foto – împrejurimile îți oferă suficiente șanse să-ți faci amintiri de pus în ramă. Folosirea aparatelor foto este permisă DOAR în primele 5 minute ale fiecărei reprezentații.

Zonă comericială

În arealul festivalului ai la dispoziție posibilități variate de mâncare și băutură, deschise pe timp de zi și pe timp de seară. IMPORTANT: nu există bancomat în zonă. Plata cu cardul se face doar la anumiți comercianți. Te sfătuim să fii pregătit cu bani cash.